Din kapacitet är mycket högre än du tror! Låt inte ett test stå i vägen för ditt nästa steg i karriären. Lyft ditt resultat i begåvningstester.

Från 59 kr!

JAG VILL BÖRJA DIREKT

 

Mitt mål är att förbereda mig inför inom

59 kr       / vecka

Intensiv

Du är redo att ta nästa steg i din karriär, och det kommer ganska snart - inom ett par veckor. Börja nu, och fortsätt till dess att drömjobbet är ditt!

  • Betala per vecka
  • Sluta när du vill
  • Jämför med andra

Sätt igång med Intensiv

399 kr       / 3 månader

Ärelysten

För den långsiktige. Att förbereda sig för att forcera hinder som begåvningstester är det bästa sättet att jämna vägen för din karriär. Mest värde för pengarna.

  • En engångsbetalning
  • Bästa möjliga pris
  • Tillval - förläng med endast 89 kr / mån

Sätt igång med Ärelysten

Begåvningstester blir allt vanligare. Förbered dig idag! Missa inte intervjun till ditt drömjobb.

Vi hjälper våra användare att ta nästa steg i karriären – oavsett om det handlar om att ta dig till intervjun till ditt drömjobb eller en intern utvärdering av karriärmaterial. Hjälpen kommer i två former – genom att göra dig mer bekväm med begåvnings- och färdighetstester, och genom att spetsa ditt resultat i testerna. Du kommer att ledas genom ett flöde anpassat efter dina förmågor, styrkor och svagheter, med feedback som driver din förståelse för hur du ska tänka för att svara snabbt – och rätt.

Varje människa har unika förutsättningar att förbättra sina resultat, och vägen dit är individanpassad inlärning. Flödet är tillgängligt för dig oavsett hur lite tid du har att lägga på det, oavsett på vilket sätt du vill öva: i telefonen, på datorn eller paddan. Fem minuter här och där eller en halv dag i taget. Även små insatser ger förbättringar.

Hos SquidFactor behöver du inte fundera på vad du ska öva på – vi skapar ett unikt flöde som anpassar sig efter dina behov, baserat på hur du och andra med din profil lär sig mest effektivt.

Kom igång redan idag!

Modern pedagogik

Man lär sig genom att ständigt utmanas lagom mycket. Genom ett individ-anpassat flöde av frågor och återkoppling får du ständigt rätt nivå och tar dig framåt i varje stund.

Nå över vanligt hinder

För många är begåvningstester och färdighetstester ett besvärligt hinder på vägen till drömjobbet - eller till ett jobb överhuvudtaget. Man vet att om man bara får komma till intervjun, så kan man glänsa och verkligen vara sig själv – men alltför ofta står nerver, bristande erfarenhet och otur i vägen.

Där du är

SquidFactor låter dig förbättra ditt resultat oavsett var du är – i kollektivtrafiken, på fikarasten eller hemma. Allt du behöver är en mobiltelefon och ett par minuter åt gången.

PARTNERS

KONTAKTA OSS