i samarbete med

Låt inte alla dina studier vara förgäves - säkra intervjun till drömjobbet genom att förbereda dig inför begåvningstester.

Gratis för alla medlemmar i Teknologkåren på LTH!

JAG VILL BÖRJA DIREKT

 

Bättre på begåvningstester med Squidfactor

SquidFactor skapades med en enda tanke: jämna ut oddsen på arbetsmarknaden.

Det blir allt vanligare att använda begåvnings- och färdighetstester inom rekrytering och karriärplanering. Vi har sett det inom så skilda branscher som truckförare och vd-anställningar inom globala organisationer. En stor andel sökande sorteras bort i dessa tester, trots att ett flertal skulle kunna göra fantastiska väl ifrån sig på arbetsplatsen, och visa det vid intervjutillfällen.

Med SquidFactors individanpassade tjänst kan du öka din möjlighet att ta dig förbi begåvningstester. Det kommer inte gratis, och det kommer inte utan ansträngning - men det är en smal insats för att nå nästa steg i karriären, eller helt enkelt öka chansen att nå ditt drömjobb!

SquidFactor gör en del av studierna åt dig. Med hjälp av en avancerad algoritm väljer SquidFactor ut vad du ska arbeta med, och på vilken svårighetsgrad - allt baserat på vad som bäst ökar dina chanser, jämfört med dina tidigare resultat och jämfört med andra i motsvarande situation. Det är en sant individanpassat och optimerad inlärningslösning.

Vi som ligger bakom SquidFactor är en grupp med erfarenhet från psykometri, matematik, datalogi och företagsutveckling. Vi är unga och gamla, nybörjare och erfarna - men vi brinner alla för att öka dina chanser på arbetsmarknaden!

Vi hjälper våra användare att ta nästa steg i karriären – oavsett om det handlar om att ta dig till intervjun till ditt drömjobb eller en intern utvärdering av karriärmaterial. Hjälpen kommer i två former – genom att göra dig mer bekväm med begåvnings- och färdighetstester, och genom att spetsa ditt resultat i testerna. Du kommer att ledas genom ett flöde anpassat efter dina förmågor, styrkor och svagheter, med feedback som driver din förståelse för hur du ska tänka för att svara snabbt – och rätt.

Varje människa har unika förutsättningar att förbättra sina resultat, och vägen dit är individanpassad inlärning. Flödet är tillgängligt för dig oavsett hur lite tid du har att lägga på det, oavsett på vilket sätt du vill öva: i telefonen, på datorn eller paddan. Fem minuter här och där eller en halv dag i taget. Även små insatser ger förbättringar.

Hos SquidFactor behöver du inte fundera på vad du ska öva på – vi skapar ett unikt flöde som anpassar sig efter dina behov, baserat på hur du och andra med din profil lär sig mest effektivt.

Kom igång redan idag!

Modern pedagogik

Man lär sig genom att ständigt utmanas lagom mycket. Genom ett individ-anpassat flöde av frågor och återkoppling får du ständigt rätt nivå och tar dig framåt i varje stund.

Nå över vanligt hinder

För många är begåvningstester och färdighetstester ett besvärligt hinder på vägen till drömjobbet - eller till ett jobb överhuvudtaget. Man vet att om man bara får komma till intervjun, så kan man glänsa och verkligen vara sig själv – men alltför ofta står nerver, bristande erfarenhet och otur i vägen.

Där du är

SquidFactor låter dig förbättra ditt resultat oavsett var du är – i kollektivtrafiken, på fikarasten eller hemma. Allt du behöver är en mobiltelefon och ett par minuter åt gången.

PARTNERS

KONTAKTA OSS