Logga in

ST | Studerandemedlem

Fackförbundet ST hjälper sina medlemmar inför arbetslivet! Att arbetsgivare använder sig av begåvningstester i rekryteringsprocessen blir allt vanligare, och SquidFactor ser till att du ökar chanserna att komma till intervju.

Som en av medlemsförmånerna i ditt studentmedlemskap, är tjänsten självklart gratis för dig som är medlem.

Det här får du:

  • obegränsad övning
  • individanpassat
  • telefon eller dator
BÖRJA ÖVA IDAG - utan kostnad

"Trots fem år på universitetet blev jag chockad av begåvningstestet. Helt ställd. Sen fick jag en chans att testa SquidFactor, och allt blev uppenbart. Eller, i alla fall logiken i begåvningstesterna."

Marie, anställd inom compliance på bank

Individanpassat

Med SquidFactors webbinarier och individanpassade övning i kombination får du möjligheten att i detalj studera hur du kan tänka logiskt för att svara på frågor i begåvningstester, och kan direkt omsätta kunskapen i det individanpassade flödet av övningsfrågor, tutorials och återkoppling i väntan på nästa webbinarium (och kanske göra ett simulerat test för att få öva med tidspress). Ställ frågor direkt under webbinariet. Nytt livesänt webbinarium varje vecka.

Bättre resultat - mindre stress

Vi hjälper våra användare att ta nästa steg i karriären – oavsett om det handlar om att ta dig till intervjun till ditt drömjobb eller en intern utvärdering av karriärmaterial. Hjälpen kommer i två former – genom att göra dig mer bekväm med begåvningstester, och genom att spetsa ditt resultat i testerna.

Bättre på begåvnings med Squidfactor

 

SquidFactor skapades med en enda tanke: jämna ut oddsen på arbetsmarknaden.

Det blir allt vanligare att använda begåvnings- och färdighetstester inom rekrytering och karriärplanering. Vi har sett det inom så skilda branscher som truckförare och vd-anställningar inom globala organisationer. En stor andel sökande sorteras bort i dessa tester, trots att ett flertal skulle kunna göra fantastiska väl ifrån sig på arbetsplatsen, och visa det vid intervjutillfällen.

Med SquidFactors individanpassade tjänst kan du öka din möjlighet att ta dig förbi begåvningstester. Det kommer inte gratis, och det kommer inte utan ansträngning - men det är en smal insats för att nå nästa steg i karriären, eller helt enkelt öka chansen att nå ditt drömjobb!

SquidFactor gör en del av studierna åt dig. Med hjälp av en avancerad algoritm väljer SquidFactor ut vad du ska arbeta med, och på vilken svårighetsgrad - allt baserat på vad som bäst ökar dina chanser, jämfört med dina tidigare resultat och jämfört med andra i motsvarande situation. Det är en sant individanpassat och optimerad inlärningslösning.

Vi som ligger bakom SquidFactor är en grupp med erfarenhet från psykometri, matematik, datalogi och företagsutveckling. Vi är unga och gamla, nybörjare och erfarna - men vi brinner alla för att öka dina chanser på arbetsmarknaden!

SÄTT IGÅNG IDAG

Gratis 3 månader för studerandemedlemmar i ST

  • Obegänsad övning
  • Unik återkopplingsmekanism
  • Öva i telefon eller på dator
  • Se utveckling över tiden
  • Flöde av frågor, återkoppling och instruktioner som anpassas efter dina förutsättningar

 

BÖRJA ÖVA IDAG - utan kostnad

Nå över ett vanligt hinder

För många är begåvningstester ett besvärligt hinder på vägen till drömjobbet - eller till ett jobb överhuvudtaget. Du vet att om du bara får komma till intervjun, så kan du glänsa och verkligen vara dig själv – men alltför ofta står nerver, bristande erfarenhet och otur i vägen. Där hjälper SquidFactor dig!

BÖRJA ÖVA IDAG - utan kostnad